Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS  | 

Termeni si conditii de utilizare

1. Conditii Generale

Va recomandam sa studiati acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.

1.1. Utilizarea de catre dvs. a website-ului www.Barter.ro si ale serviciilor oferite direct de www.Barter.ro (denumite colectiv in continuare in acest document “Barter.ro” si excluzand orice servicii care va sunt furnizate printr-un contract scris separat) se realizeaza cu respectarea termenilor de utilizare prezentati in acest document.

Acesti termeni se refera la relatia dintre dvs. si proprietarul Barter.ro, S.C. Arhipelago Interactive S.R.L. (denumita in continuare in acest document “Arhipelago”).

Arhipelago este persoana juridica romana, cu sediul in Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4; cod postal: 700177.

1.2. UTILIZAREA IN CONTINUARE A Barter.ro ESTE ECHIVALENTA CU O CONFIRMARE EXPLICITA A ACCEPTARII TUTUROR PREVEDERILOR ACESTUI DOCUMENT.

Arhipelago isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza Barter.ro.

1.2. Barter.ro se innoieste periodic pentru a oferi serviciile cele mai bune utilizatorilor sai.

Confirmati faptul ca acceptati aceste schimbari, chiar daca Barter.ro nu notifica intotdeauna schimbarile realizate.

1.3. Confirmati faptul ca acceptati ca, in cazul in care Barter.ro va restrictioneaza accesul la contul dvs., nu veti mai putea accesa detaliile din contul dvs., fisierele sau orice alt continut postat in contul dvs.
1.4. Echipa Barter.ro verifica periodic corectitudinea informatiilor esentiale publicate in cadrul Barter.ro, in limita unui efort rezonabil din punct de vedere economic. Totusi, Arhipelago nu poate garanta in privinta continutului Barter.ro sau a produselor si serviciilor oferite sau vandute in legatura directa si explicita cu Barter.ro.

Utilizatorii Barter.ro care descopera erori in informatiile sau in functionarea Barter.ro sunt rugati sa contacteze prompt reprezentantii Barter.ro folosind informatiile din pagina de contact.

1.5. Continutul Barter.ro si al publicatiilor sale nu reprezinta neaparat un punct de vedere oficial al organizatiilor si persoanelor care au furnizat informatiile prezentate in cadrul Barter.ro.

Pentru detalii complete, singura sursa de informatii de referinta este organizatia sau persoana care a furnizat informatiile publicate in cadrul Barter.ro.

1.6. Arhipelago nu poate fi facut raspunzator pentru modul in care un utilizator al Barter.ro utilizeaza, in orice fel, informatiile si instrumentele prezentate in cadrul Barter.ro.

Arhipelago nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de Barter.ro.

1.7. Arhipelago nu poate garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe Barter.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul Arhipelago.

1.8. Fiecare utilizator al Barter.ro este de acord ca, la cererea Arhipelago, sa exonereze de raspundere Arhipelago pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

2. Proprietatea intelectuala

2.1. Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca Barter.ro si toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul Barter.ro au fost dezvoltate, compilate, pregatite, verificate, selectate si aranjate de catre Arhipelago si alte organizatii si persoane prin utilizarea unor metodologii care implica un consum substantial de efort, timp si bani si ca ele constituie proprietatea intelectuala a Arhipelago sau a altor organizatii sau persoane (dupa caz).

2.2. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma a oricarei parti din Barter.ro sunt rezervate si apartin Arhipelago, in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.

Echipa care administreaza acest website nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale nerespectari ale drepturilor de proprietate intelectuala provocate de continutul textelor sau materialelor publicitare transmise de catre colaboratorii externi ai echipei.

3. Utilizarea continutului “Barter.ro”

3.1. Este interzisa utilizarea Barter.ro in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.

3.2. Fiecare utilizator al Barter.ro accepta sa nu utilizeze, transfere sau distribuie nici una din informatiile prezentate prin intermediul Barter.ro intr-o maniera care ar putea constitui concurenta pentru Barter.ro.

3.3. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a Barter.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

3.4. Continutul Barter.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala. Dreptul de utilizare a Barter.ro:

a) este individual (apartine numai utilizatorului care acceseaza Barter.ro si nu poate fi transmis in nici un fel unei alte persoane) si ne-exclusiv.
b) permite obtinerea anumitor materiale realizate de catre Arhipelago si publicate prin intermediul Barter.ro sub forma de documente tiparite sau sub alte forme stabilite de Arhipelago. Este interzisa comercializarea sub orice forma a acestor materiale.
c) nu permite reproducerea, modificarea sau afisarea precum si participarea la transferul, multiplicarea sau vanzarea de materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea sub orice forma, in intregime sau partiala, a continutului Barter.ro. Fac exceptie cazurile in care Arhipelago acorda unui beneficiar nominalizat, in scris si in anumite conditii expres precizate, un drept explicit in acest sens. Pentru a solicita un astfel de drept, contactati Arhipelago folosind informatiile afisate in pagina de contact.

3.5. Este interzisa redistribuirea sau publicarea informatiilor si documentelor prezentate in cadrul Barter.ro sau sub numele Barter.ro fara acceptul scris prealabil al Arhipelago, indiferent de instrumentele prin intermediul carora se realizeaza distribuirea (radio, televiziune, presa scrisa, retele de calculatoare, afisarea in cadrul altor pagini web). Este interzisa utilizarea Barter.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru crearea unei baze de date.

3.6. Este interzisa utilizarea numelui Barter.ro si Arhipelago precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul Barter.ro in orice mod care creaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si proprietarii, administratorii sau angajatii Arhipelago sau Barter.ro.

3.7. Orice alta situatie neprecizata aici necesita consultarea si acordul prealabil al Arhipelago.

3.8. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

4.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Arhipelago Interactive S.R.L. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Arhipelago Interactive S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. Arhipelago Interactive S.R.L., Iasi, Calea Chisinaului nr.27, Cladirea Fibresin, Et. 2, Camera 4; cod postal: 700177

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

5. Alte tranzactii

5.1. Barter.ro poate fi folosit, ocazional, de catre unii dintre partenerii sai de afaceri drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa relatia dintre cumparator si furnizorul de produse si servicii respectiv nu va implica Barter.ro si Arhipelago.

6. Inregistrare, parole si responsabilitati

6.1. Ca parte a procesului de inregistrare necesar pentru obtinerea accesului la anumite portiuni ale Barter.ro, utilizatorul trebuie sa-si aleaga un set de informatii de accesare (Nume de utilizator si Parola). In acest scop, trebuie furnizate anumite informatii necesare pentru inregistrare, informatii care trebuie sa fie adevarate, complete si actualizate. Numele de utilizator sau Parola trebuie sa nu fi fost deja alese de un alt utilizator al Barter.ro si sa nu fie considerate ofensatoare sau nepotrivite de catre Arhipelago. Arhipelago poate refuza sa permita accesul daca o parte din informatiile furnizate in procesul de inregistrare nu pot fi verificate.

6.2. In urma obtinerii informatiilor de accesare, utilizatorul obtine simultan si dreptul de a introduce unul sau ami multe anunturi in cadrul Barter.ro. Fiecare utilizator se angajeaza sa nu inscrie de mai multe ori acelasi anunt.

6.3. Informatiile de accesare sunt confidentiale. Utilizatorul care a obtinut aceste informatii in urma abonarii se angajeaza sa protejeze confidentialitatea lor si sa nu le comunice nici unei alte persoane. Utilizatorul respectiv este in intregime responsabil pentru folosirea si activitatea desfasurata prin intermediul contului sau de utilizator.

6.4. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui informatiile de accesare. Barter.ro si Arhipelago nu va va cere niciodata informatiile de accesare in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceste informatii persoanelor care va cer acest lucru. Ori de cate ori aveti posibilitatea, utilizati linkul “Iesire din cont” si inchideti fereastra programului de navigare pe Internet (browser) atunci cand nu mai doriti sa vizualizati continutul Barter.ro.

6.5. In cazul functionarii necorespunzatoare a informatiilor de accesare a Barter.ro (imposibilitatea accesarii website-ului, lipsa accesului la anumite servicii etc.), abonatul trebuie sa anunte cat mai curand Barter.ro sau Arhipelago, care va comunica in cel mai scurt timp posibil momentul cand problema identificate va fi rezolvata.

6.6. In cazul pierderii informatiilor de accesare, aceasta situatie trebuie anuntata catre Barter.ro sau Arhipelago folosind informatiile din pagina de contact, pentru ca problema tehnica sa fie rezolvata cat mai operativ.

6.7. Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul Internet-ului nu poate fi garantata a fi absolut sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor Barter.ro si Arhipelago de a proteja informatiile furnizate de abonati, nu poate fi asigurata sau garantata securitatea totala a informatiilor transmise de abonati catre Barter.ro, catre si de la serviciile online sau produsele accesibile din Barter.ro. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul risc al utilizatorului.

7. Modificarea continutului sau a conditiilor de utilizare

7.1. Arhipelago isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, suspenda sau sterge portiuni ale continutului Barter.ro sau de a schimba specificatiile tehnice legate de utilizarea Barter.ro in orice moment. De asemenea, Arhipelago isi rezerva dreptul de a restrictiona, temporar sau permanent, accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al Barter.ro.

7.2. Prezentul document poate fi modificat in orice moment, fara o notificare a utilizatorilor Barter.ro. Cea mai recenta versiune a Termenilor de Utilizare poate fi accesata in documentul publicat in aceasta pagina.

8. Forta majora

8.1. Barter.ro este un serviciu activ non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana). Barter.ro poate suferi intreruperi temporare ale functionarii in scopul realizarii de activitati de intretinere.

8.2. Arhipelago nu poate fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de catre Barter.ro sau de catre publicatiile aparute in legatura directa cu Barter.ro, daca intarzierea sau eroarea a rezultat direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa sau Arhipelago. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat de catre Arhipelago, functionarea defectuoasa sau oprirea serverelor pe care este postat Barter.ro, lipsa functionarii conexiunii la Internet, actiunea virusilor informatici, accesul neautorizat in sistemele Barter.ro, erorile de operare, greva etc.

9. Diverse

Verificarea informatiilor din Barter.ro

9.1. Arhipelago urmareste permanent sa ofere informatii actualizate si corecte. In cazul aparitiei oricaror erori de aceasta natura, utilizatorii sunt invitati sa anunte un reprezentant al Barter.ro, care va verifica in cel mai scurt timp posibil situatia semnalata si va opera eventualele corectii necesare. In acest scop va invitam sa utilizati pagina de contact.

Servicii cu termeni de utilizare distincti

9.2. Unele servicii oferite de Barter.ro pot face obiectul unor termeni si conditii de utilizare diferiti, care vor fi afisate in cazul fiecarui astfel de serviciu la loc vizibil putand fi studiati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea in Barter.ro

9.3. In interiorul continutului Barter.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Arhipelago nu este responsabil in nici o masura pentru continutul acestor mesaje publicitare. De asemenea, Arhipelago nu este responsabil pentru continutul paginilor web la care se face trimitere din continutul Barter.ro.

10. Legea aplicabila si jurisdictia

10.1. Drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document pentru Arhipelago, pe de o parte, si fiecare utilizator al Barter.ro, pe de alta parte, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul document vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

10.2. Orice litigiu care are ca obiect drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

10.3. Daca una sau mai multe prevederi ale prezentului document sunt dovedite ca nu se incadreaza in prevederile legale in vigoare sau ca nu pot fi aplicate pe deplin, acestea vor fi aplicate in masura maxima posibila, iar toate celelalte prevederi ale prezentului document vor ramane in vigoare.

Lasa un raspuns

Or

Anunturi recente

PlanDeAfacere.ro

Pe piata gazelor naturale a fost mereu o mare competitie, mai ales in Romania. Preturile nu au fost [...]

Sarbatorile de iarna sunt extrem de frumoase, dar si costisitoare. Indiferent de cati membri sunt in [...]

Nu e simplu sa incepi o afacere de succes. si pentru ca o mare parte din micile business-uri esueaza [...]

Ai nevoie de un electroventil si iti doresti sa achizitioneazi unul cu dimensiunile potrivite, la un [...]

Ai nevoie de o reteta personalizata pentru produsele pe care le vinzi in brutaria sau patiseria ta? [...]

Daca cei dragi tie sunt departe, trebuie sa te asiguri ca darurile vor ajunge la timp pentru Craciun [...]

Orice meserias este constient de faptul ca uneltele potrivite si de calitate vor face o treaba buna. [...]

Fiecare generatie are muzica ei si propriul stil de vestimentatie. Daca in anii ‘90 erau la moda hai [...]

In Romania sunt foarte multe persoane care au idei stralucite de afaceri si ar dori sa le impartasea [...]

Urmareste-ne si pe Facebook