Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS  | 

Barter in stil american: Aligator pentru o lada de bere

| Noutati | ianuarie 10, 2014

aligator

Un barbat intra intr-un magazin alimentar cu un aligator viu si incearca sa il ofere la schimb pentru o lada de bere. Poate ca suna a inceput de gluma insa, acest lucru s-a petrecut recent in statul american Florida.

Fernando Caignet Aguilera, un barbat in varsta de 64 de ani care locuieste in Florida, a incercat sa ofere la schimb un aligator pentru o lada de bere. Barbatul a reusit sa prinda aligatorul de 1,20 m intr-un parc din apropiere. Odata cu capturarea aligatorului, domnul aguilera l-a indesat intr-o cutie si a plecat spre un magazin alimentar.

Ajuns acolo, barbatul zice sa isi incerce norocul si sa i-l ofere vanzatorului in schimbul a 12 beri. La auzul acestora, vanzatorul a decis sa cheme organele abilitate care vizeaza protectia animalelor.

Purtatorul de cuvant al Comisiei de prezervare a animalelor salbatice si a pestilor din Florida a declarat ca nu stie cum sa explice cele intamplate si ceea ce l-a determinat pe domnul Aguilera sa recurga la un asemenea gest.

Fernando Caignet Aguilera a fost chemat in sala de judecata pe data de 10 decembrie, acuzat de posesia si furtul aligatorului dar si de incercarea acestuia de a-l vinde.

Domnul Pino a declarat ca toate cele 3 acuzatii ii pot aduce ghinionistului american o pedeapsa de pana la 6 luni de inchisoare, dar si o amenda de 500 de dolari.

3 Raspunsuri la “Barter in stil american: Aligator pentru o lada de bere”

  1. test primul comentariu

Lasa un raspuns

Or

Anunturi recente

Urmareste-ne si pe Facebook